Velkommen til den nye hjemmeside

Markuskirkens hjemmeside har nu skiftet ham og er nu genopstået i et mere tidløst og simpelt design. Hjemmesiden er udviklet i samarbejdet med kirkens ansatte, brugere og undertegnende, som udover at synge tenor i kirkens kor til dagligt arbejder som projektleder på Dansk Supermarkeds hjemmesider.

Formålet med hjemmesiden er tilbyde information om Markuskirkens arrangementer, kirkens historie, sognet og meget mere. Dernæst er der fokus på at give hjemmesidens brugere en hurtig og intuitiv oplevelse ved at inddele kirkens information i en række overordene faner, hvorunder der kan læses mere uddybende om de enkelte emner. Sidst, men ikke mindst, så er hjemmesiden blevet nemmere at vedligholde for kirkens ansatte.

Jeg håber, at I vil tage godt imod den nye hjemmeside, som er lavet med meget få resurser, og at I vil komme med konstruktiv kritik ved at skrive til simonkunddal@gmail.com

Simon Kunddal

Der er lukket for kommentarer.