Kravl I Kirken

Hver mandag kl. 10:00 til ca. 10:45 er der Kravl I Kirken.

Det er tiltænkt de børn, som er begyndt at kravle, gå eller på anden måde at krabbe sig rundt, og som i det hele taget kan og vil lidt mere med deres krop end bare ligge stille. Altså for dem, der er vokset fra ‘Babysalmesang’.

Vi vil synge salmer og sange og sige remser og bevæge os i det omfang, børnene kan.

Holdet begynder mandag i uge 5 kl. 10:00 til ca. 10:45 og fortsætter følgende mandage:

Januar: 26.
Februar: 2., 16., 23.
Marts: 2., 9., 16., 23.
April: 13., 20.

Vi skal være i den store sal (i forlængelse af kirken), hvor der er trægulv.

Deltagelse i ‘Kravl i kirken’ er gratis, alle er velkomne, og der er ikke begrænset deltagerantal. Af hensyn til planlægning af aktiviteter vil jeg dog bede om en tilmelding med navn på barn og voksen samt en angivelse af barnets alder. Send mail til Lisbeth Rasmussen (sognepræst) lisra@km.dk eller sms 20814168. I er også velkomne til at henvende jer, hvis I har spørgsmål til ovenstående.

Foto: http://www.priktilprik.com/prik-til-prik-insekter-familie-spil.html

Der er lukket for kommentarer.