Babysalmesang & Kravl-i-kirken

Babysalmesangen foregår for det meste i kirkerummet, men også somme tider i en af kirkens mødesale.

Det ledes af Matilde Arenholt Mosekjær, som studerer sang og musikpædagogik på Det Jyske Musikkonservatorium. Henvendelse til Matilde kan ske på mail: matilde_a_m@hotmail.com

Et hold består af op til 10 babyer i alderen 3-7 mdr. med deres forældre, som regel kun den ene, men begge forældre er velkomne til at deltage.
Til babysalmesang bruger vi størstedelen af tiden med at synge for børnene. Vi synger salmer, børnesange og hvad den danske sangskat ellers har at byde på. Derudover danser vi med børnene, de bliver vugget, får sig en flyvetur og bliver underholdt af f.eks. sæbebobler, rasleæg og klokkespil. Det handler ikke om at få børnene til selv at synge, men at inddrage dem i den fantastiske musik, vi har i Danmark, og samtidig stimulere deres musikalske og motoriske udvikling.
Allerede som helt små registrerer børn de lyde, der er omkring dem, og noget af det tryggeste for et lille barn er at høre sin mors ellers fars stemme. Forældrene opfordres derfor alle til at synge med – der er ingen krav om den flotteste eller reneste stemme i dette forum 🙂 – det handler alt sammen om at give børnene en god oplevelse. Udover at børn reagerer meget positivt på musik og bliver glade af det, er det påvist, at børn, der tidligt er blevet vænnet til at lytte til musik, får nemmere ved at lære, da musikken skærper deres sanser, koordination og koncentrationsevne.

Et forløb foregår over 8 gange efter først-til-mølle-princippet.

Babysalmesang, forår 2018

Starter mandag den 29. januar 2018 (til 19. marts) med to hold i forlængelse af hinanden.

Hold 1 fra kl. 10.15 – 11.00:

Hold 2 fra kl. 11.45 – 12.30

*****************************************************************************************

Kravl-i-kirken

Kravl I Kirken tilbydes i forlængelse af Babysalmesang og er for de børn, som er begyndt at kravle, gå eller på anden måde at krabbe sig rundt, og som kan og vil lidt mere med deres krop end bare ligge stille. Vi vil synge salmer og sange, sige remser og bevæge os i det omfang, børnene kan.

bamse med kanin

Holder pause indtil videre… er afløst af “Sjov i kirken” – den sidste lørdag i hver måned kl. 10.00

Informationer vedr. børneaktiviteter: sognepræst Lisbeth Rasmussen lisra@km.dk eller sms 20814168.