Spil, spil & strik

En torsdag om måneden holder vi sammen med Skt. Johannes Kirke spise- og spilleaften  for unge (under 30).

Vi mødes fra kl. 17:30 i Johannesgården ved Skt. Johannes Kirke, og hjælper hinanden med at få lavet mad – hvis Leif og hans hold, ikke allerede har klaret det J - og dækket bord. Klokken 18 spiser vi og klokken 19 går vi i gang med at spille. GAMES kommer hver gang med masse forskellige spil og to spilkonsulenter, der både kan introducere spillene og hjælpe med regler osv., mens mans spiller.  Vi slutter ca. klokken 21.

Hvis man ikke orker at spille, må man gerne tage sit strikke- eller hækletøj med og nørkle lidt med det i stedet.

Sidste aften her i foråret er torsdag d. 23. maj – men vi vender stærkt tilbage igen i efteråret.

Tag dine venner og dine studie- kollegie- løbe- eller noget helt fjerde-kammerater med. Eller: Kom selv og lær nye mennesker at kende.

Det koster ikke noget at deltage – men marker gerne ’deltager’ på vores facebookside, så vi kan få indkøbt mad i passende mængder. https://www.facebook.com/pg/markuskirken/events/?ref=page_internal

Har du flere spørgsmål: Kontakt Lisbeth Rasmussen:  lisra@km.dk / tel.: 20814168

FOTOS TIL SIDEN PÅ VEJ...