Annette Brix udstiller i Sankt Markus Kirke

• Uddannet på Det jyske Kunstakademi 1978-82 & 1984-85
  • Kunstakademiet Zagreb 1982-83
  • Seneste udstillinger: Willumsen museum 2013 & Ålborg Kunsthal 2013

Annette fortæller: "gennem årene har jeg arbejdet med forskellige kunstneriske udtryk og forskellige materialer såsom grafik, maleri og keramiske billeder. Erfaringerne med fremstilling og brænding af de keramiske billeder, har jeg kunnet bruge i flere større udsmykningsopgaver, bl.a. på Landbrugets Forskningscenter i Foulum.

Selvom jeg har deltaget i mange større arbejdssammenhænge, er det nok i den direkte kontakt med motivet og materialet, jeg føler mig allermest hjemme, når jeg står og trykker  i mit lille grafikværksted, eller brænder mine keramiske billeder ude i naturen i min rakuovn. I dialogen med materialet, er der plads til glæde, oplevelse og undren - det, som er drivkraften og forudsætningen for det hele"

FOTOS TIL DENNE SIDE ER PÅ VEJ...